Virtaa auringosta taloon -webinaari 22.2. klo 18

Aurinko helottaa energiaa Pirkanmaalla vuodessa reippaan tuhannen Olkiluoto kolmosen tulevan tuoton edestä. Miten sitä auringon virtaa saisi paremmin valjastettua ihan tavallisen pirkanmaalaisen käyttöön?

Pirkan Kylien järjestämässä webinaarissa  puhuvat asiantuntijoina Tapio Tuomi Suomen Lähienergialiitosta ja Janne Kauppinen Ekokumppaneista eli Tampereen seudulla kestävän kehityksen tiedotus-, neuvonta-, koulutus- ja asiantuntijapalvelusta. Käytännön esimerkeistään Pirkanmaan maaseudulla kertovat aurinkopuiston perustanut maanviljelijä Martti Seppälä ja sähköakkuja talon varavirraksi kytkenyt sähköpalveluyrittäjä Sami Seise.

Tilaisuus on suunnattu kaikille aurinkoenergian käytöstä pientalo- ja mökkiasumisessa tai maatilalla kiinnostuneille.

Linjoille voi liittyä tästä linkistä ennakolta ilmoittautumatta. Tilaisuus kestää noin puoli toista tuntia Jaa toki tilaisuutta aurinkoenergiaa harkitsevalle tai aurinkoenergian käytöstä kotitaloudessa, yrityksessä tai autoilussa kiinnostuneelle. Tilaisuudessa on mahdollista esittää kysymyksiä asiantuntijoille ja edelläkävijöille. Voit myös laittaa kysymyksia ennakkoon tulemaan osoitteeseen kirsi.oesch@pirkankylat.fi.