Tervetuloa Teams-peruskoulutukseen to 16.9.2021

Teams-koulutuksemme on suunnattu avoimesti kaikille Pirkanmaan alueen kyläyhdistysten ja vastaavien yhdistysten aktiiveille, jotka haluavat kehittää perustaitojaan etäkokoustyökalujen hallinnassa ja oppia erityisesti Teams-sovelluksen ominaisuuksista. Samalla tutustutaan etäkokousetikettiin ja käytännön vinkkeihin kokouksenjärjestäjälle. Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Pirkan Kylät ry ja Suomen Kylät ry.

Onko etäkokoustaminen sinulle uutta tai kaipaatko muistinvirkistystä?

Tule mukaan koulutukseen! Käymme rauhalliseen tahtiin läpi Teamsin perusteita alkeista lähtien. Samalla kuulet myös muista yleisimmistä etäkokoussovelluksista, joita voit kokeilla. Lopuksi käymme läpi osallistujien kysymyksiä (voit esittää kysymyksiä myös ilmoittautumislomakkeella).  Koulutuksen tarkoituksena on tutustuttaa osallistujat etäkokousten järjestämiseen omassa yhdistystoiminnassanne ja rohkaista kokeilemaan uusia työkaluja.

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen 15.9.2021 mennessä täällä!

Aika: torstaina 16.9.2021 klo 18.00-19.30

Paikka: Teams-kokous (ilmoittaudu mukaan, niin sinulle toimitetaan sähköpostitse linkki koulutukseen). 

Kouluttaja: Suomen Kylät / viestintäverkostokoordinaattori Anuliina Frantti

Kysyttävää tai pulmatilanne: Anuliina Frantti, Suomen Kylät / anuliina.frantti@suomenkylat.fi

Voit osallistua koulutukseen tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen välityksellä. Sinulla ei tarvitse olla ladattuna Teams-sovellusta omalle laitteellesi, vaan voit osallistua myös internet-selaimen kautta. Tämä vaihtoehto aukeaa sinulle valittavaksi silloin, kun liityt kokoukseen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!