Suomen Kylät ry hakee toiminnanjohtajaa!

Suomen Kylät ry on maamme suurin paikalliskehittäjien verkosto ja se etsii nyt uuteen työtehtävään TOIMINNANJOHTAJAA johtamaan ja kehittämään toimintaansa.

Vastuullasi on ympäri Suomen sijoittuneen järjestön operatiivinen johtaminen. Olet tärkeässä roolissa talouden ja toiminnan suunnittelussa, jota teet yhdessä henkilöstön, yhdistyksen hallituksen ja puheenjohtajiston kanssa. Yhteiskunnallinen vaikuttaminen sekä sisäisten ja ulkoisten suhteiden hoito kuuluvat olennaisesti ydintehtävääsi. Tavoitteenasi ovat myös järjestön tunnettuuden kasvattaminen ja digitalisaation edistäminen henkilökuntamme ja hallituksemme sisäisissä toimintatavoissa. Tehtävät eivät luonnollisesti rajoitu vain edellä mainittuihin, vaan toiminnanjohtajana eteesi tulee monipuolisia haasteita toimintaympäristöstäsi. Kokemuksestasi ja osaamisestasi riippuen palkkasi tulee olemaan 5000-7000 euroa kuukaudessa.

Mikäli olet paikallisesta toiminnasta palavasti innostunut johtamiskykyinen kehittäjä ja maaseudun tuntija, täytä hakemus palkkatoiveineen 3.9.2021 mennessä. Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet Suomen Kylien sivuilta.