Suomen Kylät ry etsii puheenjohtajaa

Suomen Kylät ry etsii puheenjohtajaa Suomen laajimpaan paikalliskehittäjien verkostoon!

Suomen Kylät ry on maakunnallisten kyläyhdistysten ja kylätoiminnan kattojärjestö sekä Leader-ryhmien yhteinen eduntekijä. Kehitämme Suomen kylätoimintaa ja edustamme samalla yli 4000 kyläyhdistystä. Olemme aktiivinen maaseutu- ja osallisuusjärjestö, joka kerää koko maan paikalliskehittäjät yhden sateenvarjon alle.

Järjestön puheenjohtaja johtaa strategista vaikuttamistyötä, toimii edustustehtävissä eri tilaisuuksissa ja osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun. Hallituksen puheenjohtaja toimii yhteistyön rakentajana paikalliskehittäjien laajassa verkostossa. Puheenjohtaja toimii toiminnanjohtajan esihenkilönä. Suomen Kylät ry:llä on noin kuusi hallituksen kokousta vuodessa ja tämän lisäksi useampia edustuksellisia tapahtumia.

Toivomme haettavalta henkilöltä maaseutu- ja kyläkehittämisen tuntemusta, innovatiivista otetta järjestön johtamiseen ja vahvoja verkostoja. Etsimme verkostoitunutta johtajaa, jolla on kokemusta järjestön strategisesta johtamisesta. Puheenjohtajalle maksetaan 500–1000 euron kuukausipalkkio.

Suomen Kylien puheenjohtaja valitaan Suomen Kylät ry:n syyskokouksessa to 30.11. klo 14.00–17.30 Helsingissä ja Teams-hybridikokouksessa. Ennen syyskokousta tarjoamme ehdokkaille mahdollisuuden esittäytyä sosiaalisen median kanavissa tai tulla kenttäväen haastateltavaksi Teams-tapahtumassa.

Ota yhteyttä:

  • Kiinnostuitko Suomen Kylät ry:n puheenjohtajan tehtävästä? Lähetä vapaamuotoisen hakemuksesi ja esittelysi sähköpostitse osoitteeseen rekry@suomenkylat.fi
  • Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Suomen Kylät ry:n varapuheenjohtaja Maarit Teurilta sähköpostitse maarit.teuri@ykkosakseli.fi tai puh. 0400 98 2236