Pirkan Kylät hakee kyläasiamiestä!

 

Pirkan Kylät ry hakee Pirkanmaan hyvin tuntevaa, tarmokasta ja kokenutta KYLÄASIAMIESTÄ.

 

Kyläasiamiehen tehtäviin kuuluu mm. viestintä, kyläyhteisöjen avustaminen ja neuvonta, koulutusten ja tapahtumien järjestäminen, edunvalvontaan ja sidosryhmäyhteistyöhön liittyvät tehtävät sekä yhdistyksen sihteerinä toimiminen.


Hakijalta edellytetään:
– soveltuvaa koulutusta
– kykyä itsenäiseen työskentelyyn
– yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja
– kylä- ja yhdistystoiminnan vahvaa tuntemusta
– laajaa näkemystä maaseudun elämästä ja kulttuurista
– hyviä verkostoja eri toimijoihin Pirkanmaalla sekä
– viestintäosaamista ja tietoteknisiä taitoja.


Lisäksi kyläasiamieheltä toivotaan joustavaa asennetta sekä innostavaa ja kehittävää työotetta. Työtä tehdään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työ on hyvin liikkuvaa, joten ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä.

Työtehtävä on määräaikainen (2 vuotta) ja työaika 70% ainakin työsuhteen alussa. Koeaika on 4 kk. Työpisteen sijainti on sovittavissa ja osittaisen etätyön tekeminen on mahdollista. Työ alkaa tammikuussa 2020 sopimuksen mukaan.

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköpostitse viimeistään 22.11.2019 osoitteeseen anna.kulmakorpi@gmail.com.

Haastattelut pidetään 3.12.2019.

Lisätietoja antavat puheenjohtaja Juha Kuisma p. 045 884 7884 tai sihteeri Anna Kulmakorpi p. 040 727 1066.

 

Voit ladata työpaikkailmoituksen pdf-muodossa TÄSTÄ.

 

Pirkan Kylät ry on maakunnallinen kylien yhteenliittymä Pirkanmaalla. Sen keskeisimmät tehtävät ovat maakunnan kylien eduntekijänä ja yhteistyöelimenä toimiminen sekä kylätoiminnan edistäminen monin eri tavoin.