Pirkan Kylät hakee ilmastohankkeen vetäjää!

Pirkan Kylät ry on saanut Pirkanmaan Ely-keskukselta rahoituspäätöksen kaksivuotiseen Pirkanmaan ilmastoviisas kyläverkosto -hankkeeseen. Haemme aktiivista, tehtäväkentän ja Pirkanmaan tuntevaa HANKEVETÄJÄÄ / ASIANTUNTIJAA 24 kk määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa ympäristöalan tutkintoa (ylempi korkeakoulututkinto), plussana perehtyneisyys ilmastoasioihin. Myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat huomioidaan. Tehtävä sopii henkilölle, joka on hakeutumassa ilmastokysymyksiin paneutuvalle työuralle. Yhteydet yliopistomaailmaan ovat eduksi.

Lisäksi edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn, maaseudulla asumisen ja kulttuurin tuntemusta, valmiutta ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön. Pirkan Kylät ry:n toimisto sijaitsee Sastamalassa, mutta hankevetäjän työpisteestä voidaan sopia erikseen. Työtä voi tehdä pääosin etätyönä.

Hankkeen kautta tuotetaan nimenomaan Pirkanmaan maaseutuun ja erilaiseen maaseutuasumiseen kohdennettua ilmastotietoa (mm. hiilitaseet ja niiden laskentaoletukset), kootaan maakunnan maaseututoimijoista koostuva ilmastoviisas kyläverkosto sekä tuotetaan ilmastouutisia.

Lisätietoja hankkeesta antaa Pirkan Kylät ry:n pj. Juha Kuisma, p. 045 8847884.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoiveen kera sähköpostitse 15.12.2021 klo 16.00 mennessä osoitteeseen: info@pirkankylat.fi