Pirkan Kylät etsii hankevetäjää!

Pirkan Kylät ry hakee Pirkanmaan ilmastoviisas kyläverkosto -hankkeeseen aktiivista, verkostoitumiskykyistä ja Pirkanmaan tuntevaa HANKEVETÄJÄÄ 17 kk määräaikaiseen työsuhteeseen.

Hanke on aloitettu tammikuussa 2022 ja haemme nyt henkilöä, joka saattaa kaksivuotisen hankkeen loppuun. Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään kiinnostusta ilmastoasioihin, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä verkostoitumiseen, hankemaailman tuntemusta, maaseudulla asumisen ja kulttuurin tuntemusta, valmiutta ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön. Pirkan Kylät ry:n toimisto sijaitsee Sastamalassa, mutta hankevetäjän työpisteestä voidaan sopia erikseen. Työtä voi tehdä pääosin etätyönä.

Hankkeen kautta tuotetaan Pirkanmaan maaseutuun ja erilaiseen maaseutuasumiseen kohdennettua ilmastotietoa (mm. hiilitaseet ja niiden laskentaoletukset) yhteistyössä Tampereen yliopiston kanssa, kootaan maakunnan maaseututoimijoista koostuva ilmastoviisas kyläverkosto, järjestetään ilmastoteemaisia tilaisuuksia sekä tuotetaan ilmastouutisia. Tarkemmin hankkeeseen pääsee tutustumaan perehtymällä hankesuunnitelmaan.

Lisätietoja hankkeesta antaa Pirkan Kylät ry:n pj. Juha Kuisma, p. 045 8847884.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluettelon ja palkkatoiveen kera sähköpostitse 7.9.2022 klo 16.00 mennessä osoitteeseen: info@pirkankylat.fi

Hankkeen on rahoittanut Pirkanmaan ELY-keskus ja Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto.