Kartta latautuu...

Address
Keurusseläntie 134
KeuruuSuomi


Kuka vastaa kylien lähipalveluista?

Tervetuloa koulutus- ja keskustelutilaisuuteen

Voimistuvat kylät 12.10.2012, Keuruu

Koulutus- ja keskustelutilaisuus paikallisesta vaikuttamisesta pidetään pe 12.10.2012 klo 8.30–16 Keurusselällä (Keurusseläntie 134). Tilaisuuden aikana keskustellaan mm. siitä miten kunta tuottaa lähipalvelut, miten sopimuksellisuus kunnan ja järjestöjen välille voi syntyä ja miten kaukaa voidaan lähipalvelu käydä hakemassa.  Tilaisuuden tarkoituksena on nostaa esiin kuntien ja kylien yhteistyömahdollisuuksia.

Päivän aikana kuullaan puheenvuoroja kylä-, kunta-, maakunta- ja valtakunnan tasolta. Puhujina ovat mm. professori Eero Uusitalo Suomen kylätoiminta ry:stä, professori Hilkka Vihinen Maaseutupolitiikan yhteistyöryhmästä ja kunnanvaltuutettu Vesa Postinen Killinkosken kyläyhdistyksestä. Päivän puheenjohtajana toimii kansanedustaja Arto Pirttilahti.

Tilaisuus on tarkoitettu virkamiehille, kuntapäättäjille ja luottamushenkilöille, maaseudun kehittäjille ja paikallistoiminnasta kiinnostuneille kuntalaisille.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Leader-toimintaryhmät Maaseutukehitys ry, Poko ry ja Vesuri-ryhmä ry sekä Keski-Suomen kylät ry ja Pirkan kylät ry.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen (viimeistään 1.10.): www.keskisuomenkylat.fi

Tilaisuus on osa valtakunnallista Voimistuvat kylät -kampanjaa. Se järjestää vuosina 2010–2012 kaikkiaan 55 alueellista koulutustilaisuutta maamme jokaisessa seutukunnassa. Kampanjan toteuttajatahoina paikallisten toimijoiden kanssa ovat Suomen Kylätoiminta ry, Maaseutupolitiikan yhteistyöryhmä, maa- ja metsätalousministeriön maaseutuverkostoyksikkö, Suomen Kuntaliitto ja kunnat, Suomen evankelis-luterilainen kirkko ja seurakunnat sekä Maaseudun sivistysliitto.

Lisätietoja:

Kyläasiamies Mari Ikäheimonen, Keski-Suomen Kylät ry, puh. 0400 738 205,
toimisto@keskisuomenkylat.fi

Upcoming Events

  • No events in this location
  • Vastaa