Kartta latautuu...

Address
Hämeenpuisto
TampereSuomi


Kylät valtaavat Hämeenpuiston ensi kesänä

Hämeenpuiston Kyläraitti -tapahtuma muuttaa Tampereen Hämeenpuiston vanhan ajan kylän raitiksi. Ekokumppanien Ystäväkylä-hanke tuo tapahtuman avulla tunnetuksi lähialueiden tuotteita, palveluita ja toimijoita. Pääroolissa ovat Pirkanmaan kylät.

Kyläraitti-tapahtuma tuo paikallistuotteet kaupunkilaisten keskelle ja kutsuu Pirkanmaan kylätoimijoita ja pienyrittäjiä Hämeenpuistoon esittelemään omaa parhaimmistoaan. Jokainen kylä rakentaa tapahtumaan omannäköisensä osaston. Pisteille toivotaan erityisesti monenlaista puuhaa ja toimintaa. Kylät voivat myös koota paikallisyrityksiä oman pisteensä alle ja tuoda esiin paikallistuotteita. Puistoon nousee esittely- ja myyntikojujen lisäksi muun muassa tanssilava, jossa kuullaan juhlinnan lomassa asiaa ajankohtaisista, maaseutua puhuttelevista aiheista.

Hämeenpuiston Kyläraitti -tapahtuma on oivallinen tilaisuus tehdä tunnetuksi omaa kylää sekä tavata ja tutustua muiden kylien puuhaihmisiin ja tarjontaan. Kylät nousevat Hämeenpuiston paraatipaikoille lauantaina 8.6.2013, ilmoita omasi ajoissa mukaan!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Hämeenpuiston Kyläraitti -tapahtumaan:

Sari Poutiainen sari.poutiainen@tampere.fi 040 800 7396 www.ystavakyla.fi

Upcoming Events

  • No events in this location
  • Vastaa