Kylälle asumaan -ilta ke 13.10.

Muistutuksena vielä Pirkanmaan Kylälle asumaan -ilta keskiviikkona 13.10. klo 18-20. Kylälle asumaan -ilta kutsuu tutustumaan virtuaalisesti Suomen kyliin! Kiertue alkoi viime keväänä ja Pirkanmaan kylien vuoro on tulevana keskiviikkona. Webinaarissa esittelyssä ovat Rautajärvi Pälkäneeltä, Vaskivesi Virroilta, Lastunen Lempäälästä ja Lantula Sastamalasta.
Ilmoittautumiset: https://forms.office.com/r/GruhN3W98W
Kylälle asumaan -ilta tuo verkon välityksellä kylien elämän ja asumismahdollisuudet maallemuutosta kiinnostuneiden sekä tietysti kaikkien muidenkin luokse. Kylän asukkaat ja aktiivit kertovat, millainen paikka heidän kotikylänsä on asua ja elää sekä esittelevät kylän tunnelmaa ja syitä, jotka saavat heidät viihtymään kylällä. Kylien esittelyistä saa vinkkejä myös oman kylän toimintaan ja markkinointiin, joten kannattaa osallistua!
Kylälle asumaan -illassa toimii vetäjänä Pirkanmaan kyläasiamies Jani Hanhijärvi ja Suomen Kylien viestintätiimi. Esityksen aikana kylän edustajat kertovat esitysmateriaalin ja kuvien tuella kylän sijainnista, liikenneyhteyksistä, palveluista, aktiviteeteista ja muista käytännön asioista sekä tietysti maalla asumisen mahdollisuuksista kotikylässään.