Jäsenetu: Nettisivut ja jäsenrekisteri kuntoon Yhdistysavain.fi:ssä

Suomen Kylät ry:n ja maakunnallisten kyläyhdistysten (mm. Pirkan Kylät ry) jäsenyhdistykset saavat etuja Yhdistysavaimen palveluista (nettisivut, jäsenrekisteri, jäsenlaskutus ja -postit, jäsenkortti).

Yhdistysavaimen kautta saa tehtyä sekä helpot ja ilmaiset perussivut että maksulliset, monipuolisemmat ja laajemmat sivut monenlaisiin tarpeisiin. Yhdistysavaimen nettisivueditori on erittäin helppokäyttöinen ja valmiita perusmallipohjia on paljon.

Alennus 25 %, perusversio ilmainen
Kyläyhdistykset saavat Yhdistysavaimen listahinnoista 25 %:n alennuksen Suomen Kylien lomaketta käytettäessä (https://www.yhdistysavain.fi/liitot/suomen-kylat/). On myös mahdollista ottaa käyttöön ilmainen 5 sivua ja jäsenrekisterin sisältävä Yhdistysavaimen perusversio. Palvelu sisältää myös jäsenrekisterin ja siihen liittyen mm. digitaaliset jäsenkortit (ei ilmaisversiossa), sähköpostitiedotteet, laskutuksen, kulukorvaukset ym.

Tarjous digitaalisesta jäsenkortista 31.12.2023 asti
Jäsenkortit ovat käytettävissä Yhdistysavaimen Start-, Plus-, ja Premium-versioissa. Voit kuitenkin esikatsella jäsenkorttia myös ilmaisessa Free-versiossa.

TARJOUS: Jäsenkorttien lähetys 31.12.2023 asti vain 0,70 € / kpl. Hinta 1.1.2024 alkaen 1,20 € / kpl. (Hinnat sis. alv 24 %).
https://www.yhdistysavain.fi/ominaisuudet/jasenkortit/

Säilytä olemassa oleva nettisivuosoite tai ota käyttöön uusi
Vanhan nettisivuosoitteen / uuden oman nettisivuosoitteen saa halutessaan yhdistettyä Yhdistysavaimen nettisivuihin. Tai voitte ottaa käyttöönne aivan uuden osoitteen.

Mitä tehdä, jos olette jo Yhdistysavaimen asiakkaita, mutta haluaisitte Suomen Kylien etuhinnan käyttöönne?

  • Etuhinnat tarjotaan myös niille jäsenyhdistyksille, jotka jo nyt käyttävät Yhdistysavainta.
  • Jos yhdistyksellä on maksullinen versio käytössä, alennetun hinnan saa seuraavalla laskutusjaksolla käyttöönsä (1.1. alkaen).
  • Tämä edellyttää sitä, että yhdistys on yhteydessä Yhdistysavaimen asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@yhdistysavain.fi) ja ilmoittaa hyvissä ajoin etukäteen, että on Suomen Kylien jäsenyhdistys, niin sivusto siirretään tämän sopimuksen piiriin.
  • Jos yhdistyksellä on Yhdistysavaimen ilmaisversio käytössä, toimitaan samaan tapaan eli yhdistys voi olla yhteydessä Yhdistysavaimen asiakaspalveluun, niin nettisivusto siirretään kylien etusopimuksen piiriin. Tämä on tärkeää tehdä ennen kuin laajentaa maksulliseen versioon, jotta lasku lähtee oikealla hinnoittelulla.

Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelun tarjoaa Yhdistysavain.
Tutustu tarkemmin www.yhdistysavain.fi

Lisätietoa
Marianne Liitelä, järjestökoordinaattori, Suomen Kylät ry, p. 045 887 1511, marianne.liitela@suomenkylat.fi