Ennätys! Avoimissa Kylissä yli 90 kohdetta Pirkanmaalta!

Avoimet Kylät -päivää vietetään lauantaina 12. kesäkuuta 2021. Tapahtumapäivä toteutetaan pääosin verkkotapahtumana, mutta mukana on myös koronaturvallisia live-tapahtumia.

Hybridiosallistumisesta ja myös kuntien mukaan aktivoimisesta johtuen Pirkanmaalta on tänä vuonna mukana ennätyksellinen määrä kyläkohteita, peräti yli 90! Käy tsekkaamassa TÄÄLTÄ KOKO LISTA. Koko Suomesta on mukana reilut 600 kohdetta. Niihin pääset tutustumaan TÄLTÄ KARTALTA.

Avoimien Kylien pääteemoina on tänä vuonna ollut maallemuutto ja lähimatkailu. Tämä näkyy myös osallistuvissa kohteissa. Lisäksi tarkoituksena on, että päivään tuotettu sisältö toimii kylien markkinointimateriaalina koko kesän ajan. Parhaillaan käynnissä olevasta kesästä tulee jo toinen peräkkäinen lähimatkailun ryntäys, joten verkkomateriaali ohjaa ihmisiä vierailemaan kylien upeissa kohteissa omatoimisesti kesän aikana. Avoimet Kylät verkossa -päivän pääasiallinen julkaisukanava on kylien omat verkkosivut ja Facebook. Lisäksi päivän materiaaleja on julkaistu myös kylien Youtube-kanavilla ja Instagramissa.

Tervetuloa kyläkierrokselle virtuaalisesti tai livenä!