Iloa ja hyötyä syyspuutarhasta-tapahtuma Sastamalassa 15.8. klo 11-16

Hiiltä sitovat kylät-hanke järjestää Sastamalan Opistolla puutarha-aiheisen tapahtuman, jossa kuullaan mielenkiintoisia luentoja. Klo 11 päivän aloittaa Sonja Lumme ”Hehkeä syyskesä puutarhassa ja tulevan kasvukauden ideat”, klo 12. kurkistetaan pionien maailmaan pioniharrastaja Ahti Vallin opastuksella ja klo 12.30 ääneen pääsee Pölkinvuoren Kasvimaailman Veli-Pekka Weckman, Pölkinvuoren Peikko – Mies joka ei aina usko oppikirjoihin.

Sastamalan Opiston piha-alueelta löydät Sastamalan kirjaston Kirjastoauton, josta lainattavissa paljon puutarha-aiheista kirjallisuutta. Esittelypisteiltä löydät tietoa mm. Sastamalan Opiston tulevan lukuvuoden puutarhakurssien tarjonnasta, Karkun Koko kylän kasvimaasta, Sastamalan ruokapuisto-hankkeesta, vieraslajien torjunnasta ja biohiilestä.

Klo 12-16 on käynnissä taimienvaihtotori, jonne ovat kaikki tervetulleita myymään, ostamaan ja vaihtamaan hyötykasvien ja perennojen taimia. Syyskesä on mainiota istutusaikaa! Myyntipaikaksesi voit levittää viltin tai pystyttää pöydän Opiston pihamaalle tai vastapäiseen Aittalahdenpuistoon. Paikalla myös sastamalalainen Kivat Pihat-yritys!

Tervetuloa syksyiseen puutarhatapahtumaan!