Karttaa ei ole saatavissa

Address
Kirkkotanhuantie 1
YlöjärviSuomi


Ooppera kertoo evankelisen herätysliikkeen vaikutuksista yhden kylän, Pentinmaan, ja vammaisen polioon sairastuneen ja kansanperinteen tallentajan, Martti Myllyharjun, elämässä.

Perheen lämpimät ihmissuhteet, keskinäinen rakkaus ja ystävien tuki auttoivat Marttia elämään hyvän ja pitkän elämän. Yli 12 000 tallennetta ovat osoituksena kiinnostuksesta kotiseutuun ja sen asukkaitten elämään.

”Myöhemmät sukupolvet tulevat korottamaan hänet jo kuuluisien Elias Lönnrotin ja Samuli Paulaharjun rinnalle”, kirjoitti Aamulehti 16.9.1948.

Oopperan ohjaa Tapio Parkkinen, sävellys ja sovitus ovat Pentti Tynkkysen ja musiikin johdosta vastaa Arto Nieminen. Pääosissa ovat Ahti Jokinen, Inga Sulin, Matti Hannula, Taisto Polvi, Tuija Pajunen ja Weijo Koskiranta, pianistina on Maila Böhm. Lisäksi mukana ovat Kyröskosken Mieskuoro, Saurion Sävel Sekakuoro, Tays:n Tinnitus-kuoro, Parkanon Korsukuoro, lapsikuoro ja orkesteri, yhteensä noin 70 – 80 esiintyjää.

Oopperaa esitetään Pirkanmaan, Satakunnan ja Pohjanmaan kirkoissa.  Esityksen kesto on n. 1h 20 min.
Muita esityksiä:
La 12.11. klo 15, Hämeenkyrön kirkossa
Su 13.11. klo 14, Hämeenkyrön kirkossa
Muista mahdollisista esityksistä ilmoitetaan myöhemmin.

Maan korvessa kulkevi –hengellinen kansanooppera on järjestyksessään toinen Sillanpään Marssilaulu, kansanoopperan jälkeen, jonka samat tuottajat toteuttavat. Talvisodasta kertovaa Marssilaulua esitettiin yhteensä 18 kertaa ja yleisöä oli lähes 9 000 henkeä.

Vastuullisena järjestäjänä on Heiska ry ja vastaavana tuottajana Kauno Perkiömäki.

Ohjelman hinta on à 20 euroa, vähintään 30 hengen ryhmälle alennukset ovat á 18 euroa ja 2 vapaalippua.

Lippuja Hämeenkyrön kirjakaupasta, kirjastosta, Heiskalta ja kuorolaisilta.

Tiedustelut ja varaukset p. 050-554 2412/Perkiömäki tai 040-484 9361/Hamadi

Tervetuloa kokemaan koskettavaa tarinaa vammaisen Martin elämästä!

Upcoming Events

  • No events in this location
  • Vastaa