Pirkan Kylien uutta hanketta lähtee vetämään Aino Syrjä

Uusi hanke käynnistynyt!

PIRKANMAAN ILMASTOVIISAS KYLÄVERKOSTO

Pirkan Kylien uusi ilmastohanke on pyörähtänyt käyntiin. Kaksivuotisella hankkeella halutaan edistää ja tuoda näkyväksi maaseudun merkitys tuottamalla muun muassa uutta tietoa maaseudulla asumisen hiilitaseista vankalla yhteistyöllä Tampereen yliopiston kanssa. Haluamme tuoda maaseutua koskevan tiedon lähelle ja toivottavasti se innostaa uusiin ideoihin.

Hankkeeseen pääsee tutustumaan paremmin sekä hankkeen kotisivulta että vasta perustetun Ilmastoviisas Pirkanmaa -blogin kautta.

Hankkeen on rahoittanut Pirkanmaan ELY-keskus ja Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto.

Pysy kuulolla, lähiaikoina julkaistaan hankkeen aloituskysely liittyen ilmastoteemaan niin maaseudulla kuin omassa elämässäkin.

Hankevetäjä esittäytyy:
Nimeni on Aino Syrjä ja olen Pirkan Kylien ilmastohankkeen tuore vetäjä. Koulutukseltani olen hallintotieteiden maisteri ja olen valmistunut Tampereen yliopistosta pääaineenani ympäristöpolitiikka ja aluetiede. Kokemusta ympäristötyöstä minulla on jo kunnalliselta puolelta. Mutta toisenlaista näkökulmaa vapaa-ajalta on tuonut myös metsästys ja urheiluammunta. Muina harrastuksina lähellä sydäntäni ovat erilaiset käsityöt kuten kudonta, neulonta ja virkkaus. Rakastan myös säilöntäaikaa ja sienestystä.

Toivottavasti nähdään hankkeen merkeissä, odotan innolla teidän tapaamista ja yhteistä toimintaa!

Aino

Yhteystiedot: Aino Syrjä, hankevetäjä, p. 040 615 9360, aino.syrja(a)pirkankylat.fi