Kartta latautuu...

Address
Sasintie 20
HämeenkyröSuomi


Nyt ensimmäistä kertaa Hämeenkyrössä tv:stä tuttu ammattitaikuri Ray Eden. Fantastinen esitys joka on sekoitus komediaa ja taikuutta Amerikan malliin!
… tästä puhutaan.. tämä on NÄHTÄVÄ!

Näytös kestää tunnin ja on sekoitus taikaa, komediaa ja tarinan kerrontaa. Viihdyttävä esitys on suunniteltu koko perheelle, myös aikuisille! Luvassa on hienoja temppuja ja hauskoja juttuja, ihmettelyn aihetta pitkäksi aikaa kaiken ikäisille.

Esitys sisältää jännittäviä kohtia joten lasten paikka on aikuisen vieressä. Yleisö päästetään saliin istumaan noin 10 minuuttia ennen. Kahvilapuffetti on auki ennen  ja jälkeen esityksen. Järjestäjinä Mahnalan Ympäristökoulun 4. luokan vanhemmat.

Varaamasi liput odottavat sinua Toukolan ovella! Lippuja on myynnissä myös Frantsilan Kehäkukan myymälästä päivittäin klo 11-17 sekä 4. luokan oppilaiden ja vanhempien kautta. Hanki liput ajoissa!

Ray Eden on aikuisten taikuuteen erikoistunut ammattitaikuri. Ray Eden aloitti taikuuden jo 16-vuotiaana Ohiossa, kotikaupungissaan Woosterissa. Sittemmin hän on esiintynyt  New Yorkin komediaklubeilla sekä tunnetuilla päivällisklubeilla.  Vuonna 1998 Ray lähti kotimaastaan Yhdysvalloista ja muutti Suomeen.  Pian tämän jälkeen hän jo viihdytti ja hämmästytti erilaisten juhlien vieraita.

Suurelle yleisölle Suomessa hän on tullut tutuksi televisio-ohjelmien kautta kuten: Summeri, Älä katso, Katso pois, Lauantaivekkari, Ihana aamu, Mitä Ihmettä, Kestääkö kantti ja viimeisimpänä viihdeohjelmana Jim Salabim  Taikashow.
Lisätietoja Mahnalan sivuilta

Upcoming Events

  • No events in this location
  • Vastaa